Shootbook · Poslední aktualizace: 2026-10-24
Shootbook neshromažďuje žádné osobní údaje a nemá žádný server. Vše, co zadáš, zůstává v tvém zařízení a ve tvém vlastním účtu iCloud, pokud zapneš synchronizaci.
Texty, obrázky, místa, seznamy a kontakty týmu se ukládají v tvém zařízení. Pokud zapneš synchronizaci s iCloudem, ukládají se také do tvého účtu iCloud, který spravuje Apple, aby byly dostupné i v dalších zařízeních. Vývojář k nim nemá přístup.
Když focení sdílíš živě, jeho obsah se uloží na tvůj iCloud a prostřednictvím služby sdílení od Applu je dostupný jen lidem, které pozveš. Sdílení můžeš kdykoli ukončit. Když pošleš focení nebo harmonogram, dostanou ho jen lidé, které vybereš, způsobem, který vybereš (AirDrop, Zprávy, Mail…).
Každé oprávnění se vyžádá až ve chvíli, kdy použiješ příslušnou funkci, a můžeš ho odvolat v Nastavení zařízení.
Pro zobrazení adresy bodu nebo hledání místa se souřadnice nebo zadaný text odesílají do mapové služby Applu. Když do aplikace sdílíš webovou stránku (například odkaz z Pinterestu), rozšíření ji stáhne přímo z tvého zařízení, aby z ní získalo hlavní obrázek. Jako u každého připojení k internetu vidí tyto služby IP adresu požadavku.
Widget zobrazuje název, čas, místo a obálku tvého příštího focení podle dat uložených v tvém zařízení.
Shootbook neobsahuje žádné reklamy, sledovací prvky ani nástroje pro analýzu či statistiky používání.
Aplikace neshromažďuje žádná data a je vhodná pro všechny věkové kategorie.
Pokud se tyto zásady změní, nová verze bude zveřejněna na této stránce s datem aktualizace.
S dotazy k těmto zásadám: rege.mathieu@icloud.com