← Tilbake til support

Personvernerklæring

Shootbook · Sist oppdatert: 2026-10-24

Andre språk ↓

Kort fortalt

Shootbook samler ikke inn personopplysninger og har ingen server. Alt du skriver inn blir på enheten din, og i din egen iCloud-konto hvis du slår på synkronisering.

Shootene dine

Tekster, bilder, steder, lister og teamets kontakter lagres på enheten din. Hvis du slår på iCloud-synkronisering, lagres de også i iCloud-kontoen din, som Apple administrerer, slik at du finner dem på de andre enhetene dine. Utvikleren har ikke tilgang til dem.

Planlegg sammen og send

Når du deler et shoot direkte, lagres innholdet i iCloud og gjøres bare tilgjengelig for personene du inviterer, gjennom Apples delingstjeneste. Du kan slutte å dele når som helst. Når du sender et shoot eller en dagsplan, går den bare til personene du velger, på måten du velger (AirDrop, Meldinger, Mail …).

Tillatelser som bes om

Hver tillatelse bes om først når du bruker den aktuelle funksjonen, og du kan trekke den tilbake i innstillingene på enheten.

Kart og nettsider

For å vise adressen til et punkt eller søke etter et sted sendes koordinatene eller teksten du skriver, til Apples karttjeneste. Når du deler en nettside med appen (for eksempel en Pinterest-lenke), laster utvidelsen ned siden direkte fra enheten din for å hente hovedbildet. Som ved all internettilkobling ser disse tjenestene IP-adressen til forespørselen.

Widget

Widgeten viser tittel, tidspunkt, sted og forsidebilde for ditt neste shoot ut fra dataene som er lagret på enheten din.

Reklame og sporing

Shootbook inneholder ingen reklame, ingen sporere og ingen verktøy for analyse eller bruksstatistikk.

Barn

Appen samler ikke inn data og passer for alle aldre.

Endringer

Hvis denne personvernerklæringen endres, publiseres den nye versjonen på denne siden med oppdateringsdato.

Kontakt

Spørsmål om denne erklæringen: rege.mathieu@icloud.com

Denne siden på andre språk